Ingineria produselor alimentare

 

  • Domeniul industriei alimentare - Misiunea Programului Ingineria produselor alimentare constă în pregătirea specialiştilor pentru industria alimentară cu competenţe şi capacităţi tehnice şi/sau manageriale specifice unei industrii alimentare mobile, elastic. Obiectivul fundamental se bazează pe instruirea tuturor studenţilor la nivelul exigenţelor europene şi internaţionale; sporirea motivării studenţilor şi întâmpinarea aspiraţiilor lor, asigurarea satisfacţiei de a fi studenţi europeni, cu deschideri internaţionale, asigurarea unor  condiţii din ce în ce mai bune de studiu, încurajarea participării la programe de pregătire internaţionale.

Plan de învățământ

Ghid pentru redactarea și prezentarea proiectului de diplomă la programul de studii Ingineria produselor alimentare

Programare sesiune de examene - semestrul al II-lea - 1 IPA

Programare sesiune de examene - semestrul al II-lea - 3 IPA


Tipărire   Email