Facultatea Transfrontalieră este un proiect care te invită să înveți despre depășirea limitărilor de orice fel în cunoaștere, în cercetare, în cooperare. Educația transfrontalieră presupune mobilitate, iar mobilitatea oferă învățare prin descoperire, schimb de experiență, dar, mai ales,  COMUNICARE. La Facultatea Transfrontalieră știm că nu există învățare fără comunicare de la suflet la suflet. La noi, empatia și dragostea pentru cunoaștere sunt pe primul loc. Împreună cu noi vei afla că studenții noștri sunt partenerii noștri, sunt prietenii noștri și viitorii noștri colaboratori.

Te așteptăm să devii expert în unul dintre domeniile fundamentale: ȘTIINȚE INGINEREȘTI, ȘTIINȚE SOCIALE (științe juridice, științe administrative, științe ale comunicării, științe politice, științe economice), ȘTIINȚE UMANISTE (filologie, istorie), ȘTIINȚA SPORTULUI ȘI A EDUCAȚIEI FIZICE.

Alături de o echipă de profesori dinamici și creativi, pentru care acasă devine locul în care sunt așteptați cu brațele deschise, vei învăța că nu există distanță pe care să nu o poți parcuge ușor, atât timp cât sufletul îți ajunge instant la destinație și că nu există probleme pentru care nu există măcar o soluție. Noi suntem soluția pentru cariera ta! Alege să studiezi în Moldova alături de noi!

Vino să transformăm împreună granițele în punți și obstacolele în trepte!